Big Data: hulp bij het interpreteren van grote datasets | Codemedialab.com
585
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-585,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Big Data & IOT

De oplossing om data te kunnen interpreteren en gebruiken welke je anders nooit had kunnen gebruiken.

Indien je hele grote datasets hebt die niet door normale applicaties voor dataverwerking verwerkt kunnen worden, dan is big data een goede oplossing. Op deze manier kun je een realtime analyse van jouw data uitvoeren die de verbinding met jouw klanten verbetert en welke de kosten kan verlagen en de inkomsten kan verhogen.

 

Dit heeft veel te maken met het Internet of Things (IOT). Dit is de situatie waar veel apparaten tegenwoordig met het internet verbonden zijn en welke automatisch met elkaar kunnen communiceren. Met meer data en meer apparaten die met elkaar verbonden zijn, is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven.

Al deze apparaten kunnen veel gegevens vastleggen: denk bijvoorbeeld aan hardloopschoenen, auto’s, thermostaten, vliegtuigmotoren, pompen, camera’s en meer.

 

Deze oplossing kan bijvoorbeeld ook helpen in jouw bevoorrading, bij het optimaliseren van verkeersstromen maar ook voor fraudepreventie.

 

Dus als je meer wilt weten over de mogelijkheden die we bieden, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen helpen!