Cloud Computing in al zijn mogelijkheden | Codemedialab.com
279
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-279,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CLOUD COMPUTING (AWS)

Veilige en schaalbare servercapaciteit en data-opslag.

Cloud computing neemt snel toe in populariteit.. Het geeft jou server hardware en software ruimte op aanvraag (on demand). Dit bespaart jou de moeite om deze diensten te bemachtigen, te onderhouden en een planning voor het gebruik ervan te maken. Een verder voordeel is dat je alleen bepaalt in de mate waarin je gebruik maakt van deze diensten.

 

Naast deze voordelen van cloud computing is het erg belangrijk om er zeker van te zijn dat jouw gegevens veilig en met back-ups worden opgeslagen. Je wilt namelijk niet in de situatie terecht komen dat jouw gegevens zijn gehackt of dat brand al jouw gegevens heeft verwoest.

Wij begrijpen deze zorgen en daarom bieden wij de volgende diensten aan:

 

  • Cloud server capaciteit (Infrastructure as a service);
  • Online data-opslag, inclusief veiligheidsmaatregelen;
  • Back-ups van gegevens, om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn in het geval van een ramp;
  • Applicaties op de cloud server (software as a service);
  • Content Delivery Network (CDN) voor een betere laadsnelheid van jouw websites;

An als je meer diensten nodig hebt, zoals het configureren van een website op de server of het installeren van ssl certificaten, dan kunnen wij jou ook helpen!