Digitale Marketing op verschillende platformen met hulp van Codemedialab.nl
291
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-291,page-parent,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Digitale Marketing

De beste manier om het succes van jouw onderneming te stimuleren, met bijna directe resultaten.

Digitale Marketing Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

icon-SEO

Er gaat veel geld om in het adverteren op zoekmachines. Naar schatting zal Google dit jaar ongeveer $30 miljard aan inkomsten vergaren uit advertenties. Dit bedrag onderschrijft hoe belangrijk adverteren in Google is voor veel ondernemingen. Dit toont ook dat je een goede strategie nodig hebt om eruit te kunnen halen wat erin zit. Gelukkig hebben wij al succesvolle advertentiecampagnes opgezet voor meerdere ondernemingen. En zodra je een Google AdWords account opzet, wordt het ook heel eenvoudig om een soortgelijke campagne in Bing Ads op te zetten.

smo-social-media-marketing

Facebook zal naar verwachting een omzet van ongeveer $35 miljard halen dit jaar. Dit toont hoe veel bedrijven aanzienlijke bedragen investeren in het adverteren in Facebook. Ook andere sociale media hebben veel potentie in dit opzicht, waardoor het alleen maar belangrijker wordt om een goede strategie te hebben. En of je nou alles via de individuele sociale media wilt regelen of indien je alles in één centrale tool wilt combineren: wij hebben de ervaring om je ermee te helpen.