Marketing in meerdere social media met behulp van Codemedialab.nl
902
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-902,page-child,parent-pageid-291,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Social Media Marketing Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Marketing in sociale media lijkt in eerste instantie misschien eenvoudig, maar er is veel tijd en aandacht nodig om dit een succes te maken: vooral wanneer je adverteert in verscheidene sociale media.

 

Zo dien je de totale uitgaven in de gaten te houden, en je dient ook te kijken naar welke sociale medium het beste presteert voor welke doelgroep. Verder dien je in de gaten te houden dat je constant goede inhoud dient te creëren in de interactie met jouw gebruikers levendig te houden. En net zo veel aandacht dient besteed te worden om ervoor te zorgen dat je organische bereik intact blijft. Je dient  dit allemaal te doen en er vervolgens ook voor te zorgen dat je goed kunt meten hoe de advertenties presteren.

 

Om jouw inspanningen in sociale media marketing een succes te maken, bieden wij de volgende diensten aan:

 

  • Het aanmaken van een zakelijk account voor verscheidene sociale media platformen;
  • Het implementeren van tracking codes om verkeer en conversies te meten;
  • Het creëren van video’s en afbeeldingen voor adverteren en het schrijven van teksten voor tekstadvertenties;
  • Analyse van alle beschikbare gegevens om jouw inspanningen in marketing  te optimaliseren;
  • Een productfeed aanmaken waardoor je jouw gebruikers kunt retargeten (gebruikers opnieuw benaderen nadat ze al op jouw website zijn geweest). Wij kunnen zelfs helpen om ervoor te zorgen dat deze productfeed automatisch aangemaakt en bijgewerkt wordt;
  • Het combineren van alle inspanningen in één platform, zoals Hootsuite of Hubspot voor een eenvoudiger beheer.

 

En natuurlijk bieden we niet alleen social media marketing aan: wij kunnen ook helpen met zoekmachine marketing en e-mailmarketing om een algehele marketingstrategie voor jou te kunnen creëren.