Marketing in zoekmachines zoals Google en Bing | Codemedialab.com
899
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-899,page-child,parent-pageid-291,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zoekmachine Marketing Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Er zijn grootse mogelijkheden in het adverteren in zoekmachines (vooral in Google, maar ook in Bing), maar je hebt wel een goede strategie nodig om succesvol erin te zijn.

 

De eerste stap is het aanmaken van een Google AdWords acount en het implementeren van een tracking code, zodat je campagnes, advertentiegroepen en advertenties aan kunt maken. Behalve tekstadvertenties is het ook mogelijk video-advertenties, afbeeldingsadvertenties (met zowel statische  als bewegende afbeeldingen) en Shopping advertenties aan te maken.

 

Je dient constant in de gaten te houden wat de uitgaven zijn in vergelijking met de inkomsten om een goede return on investment (ROI) te waarvorgen. Dit hangt vaak af van een constante betrokkenheid om je advertentie account gezond te houden. Het is ook belangrijk om veranderen in seizoenen en advertentiemogelijkheden in de gaten te houden, aangezien nieuwe mogelijkheden zich blijven aandienen.

 

Om jouw advertenties succesvol te maken, kunnen wij jou helpen met de volgende diensten:

 

  • Het opstellen van jouw account en het installeren van de juiste tracking code;
  • Het account onderverdelen in de juiste structuur met campagnes, advertentiegroepen, advertenties en trefwoorden;
  • Trefwoordenonderzoek doen, vooral in het geval van tekstadvertenties;
  • De juiste inhoud schrijven voor tekstadvertenties. Wij raden altijd aan meerdere advertenties te schrijven, zodat je kunt testen welke versie het beste werkt;
  • Hulp bij het opzetten van productfeeds voor remarketing en Shopping campagnes (het is zelfs mogelijk om productfeeds automatisch te genereren) en het configureren van deze Shopping campagnes;
  • Het creëren van banners en video’s voor gebruik in het Display Netwerk.

 

En natuurlijk kunnen we meer regelen dan alleen zoekmachine marketing. Wij kunnen jou ook helpen met social media marketing en e-mailmarketing om een algehele marketingstrategie voor jou op te zetten.