Full stack ontwikkeling:wij zorgen voor alle onderwerpen omtrent ontwikkeling
1101
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1101,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Full Stack Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Full stack ontwikkeling is het creëren van bijvoorbeeld een webapplicatie in al zijn facetten. Dit betekent dat wij in full stack ontwikkeling niet slechts de daadwerkelijk applicatie of website bouwen, maar ook de overige zaken regelen, zoals:

 

  • Het aanschaffen van een domeinnaam en het configureren van de DNS-instellingen;
  • Het verkrijgen en configureren van serverruimte, mogelijk via de cloud;
  • Het structureren en beheren van de database;
  • Gebruik van APIs voor geautomatiseerde communicatie;
  • Het programmeren van back-end systemen en front-end applicaties en websites;
  • Ontwerp en kwaliteitscontrole.

 

Dit leidt natuurlijk tot vele beslissingen die genomen dienen te worden. Al deze beslissingen kunnen belangrijk zijn voor de totale prestaties van jouw oplossing. Bijvoorbeeld wil je dat jouw website wordt geprogrammeerd in PHP, Java of .NET? Welke databasesoftware wil je gebruiken en kan deze samen met de programmeertaal van jouw keuze gebruikt worden?

Ga je een dedicated (eigen) server of een cloud server gebruiken, en welk besturingssysteem en welke web server software wil je daarbij gebruiken? Dien je daarnaast ook een back-up server te hebben?

 

Al deze vragen en meer gaan leiden tot belangrijke beslissingen, vooral ook omdat sommige van deze beslissingen niet los van andere beslissingen kunnen worden genomen.

 

Gelukkig hebben wij de ervaring om je hiermee te helpen: dus het maakt niet uit of je hulp wilt betreffende slechts één of meerdere onderwerpen, of indien je hulp nodig hebt voor de full stack ontwikkeling. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat we je hiermee kunnen helpen!

En indien je meer informatie wilt omtrent de specifieke diensten die wij aanbieden, ga dan naar onze Diensten pagina.