Payment gateway integration: because your ecommerce business needs it!
587
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-587,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Integratie van Betaaldiensten

Omdat geen e-commerce onderneming kan overleven zonder online betalingen te kunnen ontvangen.

Natuurlijk is elke e-commerce website afhankelijk van betalingen van klanten om winst te kunnen maken. Dat is de reden waarom integratie van betaaloplossingen zo belangrijk is, en tegelijkertijd zo uitdagend.

 

De reden hiervoor is dat er zo functionaliteit omgaat in het afrekenproces van een e-commerce website. En daarbovenop geldt dat sommige betaalmethoden zeer internationaal zijn, terwijl andere juist specifiek alleen in bepaalde landen gebruikt worden. En natuurlijk wil elke e-commerce website alle betaalmethoden kunnen accepteren welke voor zijn website van belang zijn. Het maakt daarbij geen verschil of het gaat om bankplatformen, creditcards, achteraf betalen, Paypal of giftcards. Indien je bijv. aan Franse klanten verkoopt, wil je dus waarschijnlijk niet alleen Visa en Mastercard accepteren, maar ook Carte Bleue. En voor Oostenrijkse klanten wil je ook EPS als betaalmethode hebben, en natuurlijk zijn er nog een hoop meer betaalmethoden voor andere landen.

 

Dit is waarom betaalserviceproviders zo belangrijk zijn: zij bundelen een aantal betaalmethoden samen in één oplossing, welke dan beschikbaar is via een plugin, een standard development kit (SDK) of via een op maakt gemaakte integratie. Plugins zijn echter niet altijd beschikbaar en verschaffen niet altijd al de functies die je nodig hebt.

 

Daarom is het ook handig om de betaaloplossing op maat te kunnen maken. Wij leveren de volgende diensten om jouw integratie met de betaalserviceprovider functioneel, snel en betrouwbaar te maken:

 

  • Installatie en configuratie van plugins voor betaaloplossingen;
  • Integratie via een standard development kit (SDK) of een op maat gemaakte integratie;
  • Het programmeren van mogelijkheden om retourbetalingen uit te kunnen voeren (indien de betaalserviceprovider deze functionaliteit aanbiedt);
  • Implementatie van rapportagetools;
  • Gegevensvalidatie en optimalisatie zodat de kans dat klanten worden geaccepteerd voor achteraf betalen toeneemt;

 

Dus als je meer wilt weten over de mogelijkheden die we bieden, neem dan contact met ons op zodat wij kunnen helpen!