Machine Learning voor jouw onderneming | Codemedialab.nl
1094
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1094,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Machine Learning

Being a top-ranked computer technology development company, we have the technical expertise and experience to develop customizable, scalable and secure applications.

Machine Learning is de computertechnologie waar machines daadwerkelijk nieuwe dingen kunnen leren zonder dat ze daarvoor specifiek geprogrammeerd worden. Het is daarom een onderdeel van kunstmatige intelligentie (artificial intelligence) en ondanks dat het nog niet veel in dagelijkse toepassingen wordt gebruikt, zul je waarschijnlijk snel al voorbeelden hiervan tegen gaan komen.

 

Machine learning gebruikt grote hoeveelheden gegevens om voorspellingen te maken of suggesties te geven. Het gebruik van machine learning is echter niet eenvoudig,  aangezien het niet makkelijk is om correcte patronen te vinden en omdat je een grote hoeveelheid gegeven nodig hebt om dit op de juiste manier te laten werken. Wanneer het echter op de juiste manier gebruikt wordt, kan het jouw onderneming helpen nieuwe gebruikerservaringen te creëren, meer geld te verdienen door het halen van geld uit jouw data en om operationele kosten naar beneden te brengen.

 

Enkele voorbeelden waarin machine learning al wordt gebruikt:

 

  • E-commerce ondernemingen kunnen gebruikers passende suggesties geven op basis van hun vorige aankopen;
  • Zoekmachines geven gebruikers meer op maat gemaakte zoekresultaten op basis van hun voorkeuren;
  • Software die afbeeldingen herkent;
  • Zelfrijdende auto’s;
  • Vertaalmachines;

 

Wij hebben al ervaring met machine learning en met de software die ervoor gebruikt worden. Dus als je een nieuw project hebt en je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, neem dan nu contact met ons op en wij kunnen je ermee helpen!