Mobiele app ontwikkeling met verschillende frameworks | Codemedialab.nl
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mobiele App Ontwikkeling

In 2016 werden wereldwijd 149,3 miljard apps gedownload. Jij kunt hier ook van profiteren.

Mobiele App Ontwikkeling Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

android_logo_PNG32

Het creëren van zowel simpele als ingewikkelde apps voor Android met gebruik van verschillende tools voor ontwikkeling, rapportage en testen. Wij kunnen je ook helpen je app te lanceren in de Google Play Store.

apple-ios-13

In de wereld van mobiele apps is iOS een van de grootste platformen, dus het creëren van een app voor iOS kan erg belangrijk zijn voor jouw onderneming. Je dient bekend te zijn met Apple’s tools voor ontwikkelaars en hun richtlijnen om succes met je app te hebben.

mobile-phone-by-svm--cellphone-22

Naast het creëren van native apps voor iOS of Android is er ook de mogelijkheid om een hybride app te creëren. Dergelijke hybride apps kunnen ook gebruikt worden op Android en iOS apparaten, maar ze worden gemaakt met behulp van webtechnologieën, welke vaak gelijk staan met eenvoudigere ontwikkeling.