Profiteer van de grootste app store (Google Play Store) | Codemedialab.nl
795
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-795,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Android Ontwikkeling Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

De Google Play store heeft naar schatting 70% meer downloads dan Apple’s App Store. Daarom  kan je niet om het belangrijk van Android apps heen.

Het creëren van een app kan echter een stuk moeilijker zijn dan slechts het gebruik van een eenvoudige toolkit, ondanks dat een dergelijke toolkit zoals Android studio vaak wel een goede manier is om te starten. Android studio moet samen met Java geïnstalleerd worden, aangezien dit de programmeertaal is waar jouw app in gebouwd wordt.

 

Apps kunnen voor zo veel verschillende dingen gebruikt worden, zoals communicatie, betalingen, games, nieuws, dataoverdracht en nog veel meer. En het aantal apps dat al beschikbaar is maakt het des te belangrijker dat jouw app goed uitgedacht en ontwikkeld wordt. Dit betekent dat het ontwerp, het programmeren en het debuggen allemaal zeer belangrijke fases zijn bij het creëren van jouw app.

 

Gelukkig hebben we al vele apps in Android gebouwd, dus wij zijn bekend met het proces dat nodig is om een app te maken die opgemerkt kan worden door het publiek en jou daardood kan helpen geld te verdienen Daarom bieden wij de volgende diensten om jouw app succesvol te maken:

 

  • Het ontwerpen van de app die voldoet aan jouw specificaties;
  • Voorbeelden van een app creëren en het maken van tests voor gebruikersinterfaces om te tonen wat de mogelijkheden zijn met het gebruik van, onder andere, het Espresso framework;
  • Zorgen dat jouw app op de hoogte is van zijn huidige locatie door het gebruiken van Google’s APII;
  • Het testen en debuggen van de code;
  • Het publicren van jouw app in de Google Play Store;

 

Natuurlijk ontwikkelen we niet alleen Android apps: we kunnen ook iOD en hybride apps bouwen. Indien je hier meer over wilt weten, ga dan naar onze pagina voor de Ontwikkeling van Mobiele Apps.

Onze Voorbeelden van Ontwikkeling in Android

Kwaliteit gegarandeerd in Android projecten, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid