iOS app ontwikkeling voor Apple's App Store door Codemedialab.nl
799
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-799,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

iOS Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

De Apple App Store is het op één na grootste  platform in de wereld gemeten naar app downloads. En wanneer het gaat om omzet is de App Store zelfs het grootste platform in de wereld. Daarom biedt het maken van een iOS app veel mogelijkheden.

Het creëren van een goede app kan echter een stuk moeilijker zijn, ondanks dat het gebruik van een toolkit zoals Xcode vaak een goede manier is om te starten. Apps voor iOS kunnen gebouwd worden in meerdere programmeertalen, ondanks dat Apple zelf SWIFT als programmeertaal vooruit schuift. Op deze manier kan de gebouwde app gebruikt worden op iPhones, iPads en iPods.

 

Apps kunnen voor zo veel verschillende doelen gebruikt worden, zoals communicatie, betalingen, games, nieuws, dataoverdracht en nog veel meer. En het aantal apps dat al beschikbaar is, maakt het nog belangrijker om ervoor te zorgen dat jouw app goed ontworpen en gebouwd wordt. Dit betekent dat het ontwerp, de bouw en het debuggen allemaal zeer belangrijke fases zijn in de creatie van jouw app.

 

Gelukkig hebben we al veel apps in iOS gebouwd, dus wij weten wat ervoor nodig is om ervoor te zorgen dat een app door het publiek opgemerkt kan worden, waardoor jij meer geld kunt verdienen. Daarom bieden wij de volgende diensten aan om jouw app succesvol te maken:

 

  • Het ontwerpen van de app volgens jouw specificaties;
  • De creatie van geavanceerde mogelijkheden zoals computer vision, de verwerking van afbeeindngen, het herkennen van aptronen, kunstmatige intelligentie en augmented reality (en nog meer!);
  • Gebruik maken van de beschikbare Apple APIs;
  • Het testen en debuggen van de beschikbare code;
  • Publicatie van jouw app in de App Store, waarbij wij ook het aanmeldingsproces voor rekening kunnen nemen;

 

Natuurlijk ontwikkelen wij niet slechts iOS apps: wij bouwen ook Android en hybride apps. Indien je meer wilt weten, ga dan naar onze pagina voor Mobiele Apps.

Onze Voorbeelden van Ontwikkeling in iOS

Kwaliteit Gegarandeerd in iOS Projecten, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid