Goede inhoud schrijven voor meer verkeer uit social media | Codemedialab.nl
914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-914,page-child,parent-pageid-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Social Media Optimalisatie Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Het is een kunst om bekendheid van jouw onderneming bij het publiek te krijgen via social media. Dit omvat meer activiteiten dan slechts de grote sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van RSS feeds, bookmarking sites, forums en blog websites.

 

Om een juiste SMO strategie te gebruiken, dien je meer te doen dan slechts een hoop inhoud te creëren. De inhoud die je maakt dient interessant en van goede kwaliteit te zijn. Daarom is het niet een doel op zicht om een groot aantal links naar jouw website over het hele internet verspreid te hebben.

 

Dus met het oog hierop is het belangrijk om jouw inhoud te laten delen op pagina’s die een bepaalde authoriteit bezitten welke relevante inhoud delen met de correcte doelgroep. Dit kan op zijn beurt ook op zekere hoogte jouw SEO strategie helpen. Dus om jou te helpen met jouw SMO strategie, bieden wij de volgende diensten aan:

 

  • Ontwikkeling van een SMO strategie;
  • Het begrijpen van jouw publiek en informatie vergaren hoe je die publiek kunt bereiken;
  • Merkbekendheid genereren;
  • Inhoud van goede kwaliteit schrijven;
  • Het vergroten van het formaat van jouw netwerk (met andere woorden het aantal volgers);
  • Het verbeteren van de effectiviteit van berichten, door het gebruik van de juiste inhoud en timing.

 

Natuurlijk gaat SMO vaak hand in hand met andere inspanningen, zoals marketing op sociale media en zoekmachineoptimalisatie. Voor andere diensten kun je een kijkje nemen op onze Diensten pagina. En voor meer informatie kun je natuurlijk ook direct een contactformulier invullen!