Omdat een goede game start met een goed ontwerp | Codemedialab.nl
890
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-890,page-child,parent-pageid-283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Game Ontwerp Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Een goed ontwerp is een onmisbaar onderdeel bij het maken van een goede game. Wij kunnen designs maken voor zowel 2D als 3D spellen en wij hebben de ervaring om een aantal verschillende soorten spellen te maken. We hebben onder andere educationele spellen, autorace spellen en virtual reality spellen gemaakt.

 

Natuurlijk wordt van sommige games verwacht dat ze steeds realistischer worden, en gelukkig zijn er steeds meer technieken om aan deze verwachtingen te voldoen. Wij bieden de volgende diensten om jou te helpen bij het ontwerp van jouw games:

  • Texturing, om detail om kleuren om 3D oppervlakken te creëren;
  • Rigging, wat er in de basis voor gebruikt wordt om objecten in het spel een skelet te geven;
  • Animaties, om realistische bewegingen voor objecten te creëren;
  • Ontwerp van personages;
  • Ontwerp van de omgeving;
  • Compatabiliteit met zowel mobiele als desktop apparaten.

 

Natuurlijk bieden wij meer diensten dan slechts het ontwerp van spellen. Indien je hulp nodig hebt bij de ontwikkeling van de game of bij virtual of augmented reality, dan kunnen wij ook helpen!

Onze Voorbeelden van Game Ontwerpen

Game Ontwerpen met Gegarandeerde Kwaliteit, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid