Omdat een goede website een goed ontwerp nodig heeft | Codemedialab.nl
881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-881,page-child,parent-pageid-283,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Website Ontwerp Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Website ontwerp is een onmisbaar onderdeel bij het bouwen van een website, ondanks dat het vaak onderschat wordt. Een goed ontwerp voor een website geeft jouw onderneming meerdere voordelen.

 

Ten eerste krijgen mensen meer vertrouwen dat ze de juiste website bezoeken indien zij zien dat deze website professioneel ontworpen en gemaakt is. Het tweede voordeel is dat het voor bezoekers ook waarschijnlijker is dat ze vinden wat ze zoeken, wat natuurlijk een directe winst voor jouw onderneming oplevert. En het derde voordeel is dat je website waarschijnlijk een hogere plaats in Google krijgen, aangezien Google websites scans voor een goede bruikbaarheid, vooral op mobiele apparaten. Je kunt dit testen in Google’s mobielvriendelijke test.

 

Dus om ervoor te zorgen dat jouw website aan de verwachtingen voldoet, leveren wij de volgende diensten:

 

  • Het testen van het bestaande ontwerp van jouw website, om te kijken of er mogelijkheden tot verbetering zijn;
  • Het creëren van ontwerpen in Photoshop Documents (PSDs) of via wireframes, waarbij we alle belangrijke resoluties in de gaten houden;
  • Ontwerpen van nieuwe video’s en afbeeldingen (inclusief icoontjes) welke op jouw website gebruikt kunnen worden;
  • Het ontwerpen en bouwen van pagina’s die op mobiele apparaten als Accelerated Mobile Pages (AMP) getoond kunnen worden;
  • Het optimaliseren van het ontwerp van jouw website voor een hoger conversiepercentage (zowel voor sales als voor het genereren van leads).

 

Natuurlijk bieden we ook nog veel meer diensten dan slechts het ontwerpen van websites. Nieuwsgierig? Bekijk dan onze Diensten pagina! En indien je meteen meer informatie wilt, vul dan een contactformulier in.

Onze Voorbeelden van Website Ontwerp

Website Ontwerp Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid