De wereld veranderen of een geheel nieuwe creëren | Codemedialab.nl
296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-296,page-parent,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VIRTUAL & AUGMENTED REALITY

Maak een aangepaste of een compleet nieuwe realiteit voor vrijwel elk type scherm.

Virtual & Augmented Reality Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

virtual_reality-512

Het gebruik maken van Virtual Reality (VR) door het creëren van een nieuwe omgeving waar je geheel in opgaat. Virtual reality kan voor vele doeleinden gebruikt worden, zoals voor gezondheidszorg, defensie, modellering, sport en educatie. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw VR app gebruikt kan worden op populaire headsets.

16261-200

Augmented reality (AR) verandert de manier waarop we tegen de wereld aan kijken. De uitdaging is om een AR app te creëren welke bruikbaar en zeer interactief zijn. Op deze manier kun je jouw projecten in een interactieve manier tonen en mensen trainen.