De wereld op een spannende manier veranderen | Codemedialab.nl
850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-850,page-child,parent-pageid-296,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Augmented Reality Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Augmented reality is een computertechnologie die een bestaande omgeving neemt en deze aanpast (hier komt het woord augmented vandaan). Augmented reality maakt vaak gebruik van zowel een display, maar ook van geluid en trillingen om meerdere vormen van feedback te geven.

 

Er zijn tegenwoordig al veel manieren waarop augmented reality gebruikt kan worden:

 

  • Gaming, waar Pokémon Go waarschijnlijk wel het meest beroemde voorbeeld is;
  • Militaire doeleinden, bijvoorbeeld om reparaties te maken en informatie te tonen;
  • Navigatie, waar je duidelijkere displays op de wegen kunt krijgen die je tonen waar je precies naartoe dient te gaan;
  • Doeleinden in de gezondheidszorg, waar medisch personeel zich voorbereidt op een operatie;
  • Het vergaren van informatie over je omgeving via een apparaat in de hand, via een heads up display of via een apparaat dat op een bril ligt (herinner je de Google Glass nog?);
  • Adverteren, bijvoorbeeld om gebruikers de naam van de ondernemingen te zien die vlakbij zijn.

 

En het aantal toepassingen van augmented reality blijft alleen maar groeien. Er zijn zeer interessante toepassingen die in de nabij toekomst verwacht worden, bijvoorbeeld hulp bij het koken, displays die bouwvakkers tonen wat ze precies dienen te doen en specifieke begeleiden bij het repareren van een auto.

 

We hebben al een aantal applicaties ontwikkeld in augmented reality, dus als je jouw vereisten met ons wilt bespreken, dan kunnen wij zeker helpen. En indien je meer wilt weten omtrent de mogelijkheden om virtuele omgevingen te creëren die niet in het echt bestaan, bezoek dan onze Virtual Reality pagina.

Onze Voorbeelden van Ontwikkeling in Augmented Reality

Augmented Reality Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid