Een virtuele werkelijkheid maken met grote mogelijkheden | Codemedialab.nl
845
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-845,page-child,parent-pageid-296,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Virtual Reality Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Virtual reality is een computertechnologie die een nieuwe omgeving voor jou creëert welke niet in de echte wereld bestaat. Het kan aan de gebruikers gepresenteerd worden door middel van een virtual reality headset. Het kan zelfs gebruikt worden in combinatie met fysieke ruimten, zoals showroom.s

 

Behalve afbeeldingen kunnen virtual reality apparaten ook trillingen en geluid doorgeven, om gebruikers feedback te geven in bepaalde scenario’s. Virtual reality kan in een grote verscheidenheid aan situaties gebruikt worden:

 

  • Vrijwel elke game kan gemaakt worden met behulp van virtual reality; denk bijvoorbeeld aan sport- en oorlogsspellen;
  • Films, om deze film in een 360-graden omgeving te bekijken;
  • Sociale interactie;
  • Training, bijvoorbeeld voor procedures in de gezondheidszorg maar ook hoe bepaalde voertuigen te behandelen;
  • Militaire doeleinden, bijvoorbeeld voor allerlei gevechtshandelingen;
  •  Driedimensionale afbeeldingen;
  • Een virtuele showroom.

 

En er zijn zelfs nog meer toepassingen voor virtual reality. Het aantal toepassingen blijft alleen maar groeien, dus de mogelijkheid beginnen zo langzamerhand onbeperkt te worden.

 

Wij hebben al een aantal applicaties in virtual reality gebouwd, dus als je jouw eisen met ons wilt bespreken, dan kunnen wij zeker helpen! En indien je meer wilt weten over de mogelijkheden om aanpassingen te maken in echt bestaande omgevingen, bezoek dan onze Augmented Reality pagina.

Onze Voorbeelden van Ontwikkeling in Virtual Reality

Virtual Reality Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid