Gebruik maken van het potentieel van de online wereld | Codemedialab.nl
285
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-285,page-parent,page-child,parent-pageid-605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Web Ontwikkeling

De mogelijkheden met de verschillende codetalen voor web ontwikkeling zijn bijna onbegrensd.

PHP Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

wordpress-logo

Het open source CMS waar 28% van het internet op is gebouwd. WordPress startte oorspronkelijk als een platform voor bloggers maar is nu velzijdiger geworden, bijvoorbeeld dankzij e-commerce plugins. Er is ook een betaalde versie van WordPress. Wij kunnen WordPress installeren en onderhouden voor jou, inclusief de thema’s en plugins.

magneto-icon-2

Magento is uitgebracht in 2008 en is sindsdien het meest populaire e-commerce platform in de wereld geworden. Het is open source en wordt gebruikt door ongeveer 30% van alle e-commerce websites wereldwijd. Er is ook een bepaalde versie van Magento. Laat ons jouw website beheren, inclusief de layout en alle extensies. Wij leveren ook diensten om de zeer belangrijke conversieratio te optimaliseren.

druplicon-small

Net als WordPress en Magento is Drupal ook een open source CMS. Van Drupal wordt wel gezegd dat het een ingewikkelder systeem is, maar gelukkig hebben wij de ervaring om je ermee te kunnen helpen, bijvoorbeeld met de taxonomieën, gebruikersrollen en bevoegdheden en met de filters.

laravel-1

Laravel wint snel aan populariteit als een open source PHP framework. Dit is mede dankzij de geweldige architectuur die op het Model-View-Controller (MVC) principe is gebaseerd, waarmee je zowel websites als apps kunt bouwen. Een aantal van de snelste website is in Laravel gebouwd.

prog_symfony

Symfony is een open source  PHP framework dat als doel heeft om het bouwen van op maat gemaakte websites sneller en makkelijker te maken. Het geeft de mogelijkheid voor zeer snelle websites en geeft ontwikkelaars de volledige controle. Symfony heeft tools om te testen, debuggen en te documenteren.

codi

CodeIngiter is een PHP framework met een zeer lichte ‘voetafdruk’, dus je hoeft maar weinig te downloaden om het te kunnen gebruiken. Het heeft een aantal makkelijk te gebruiken oplossingen en biedt de mogelijkheid om zeer snelle websites te maken. Wij kunnen zowel websites als webapplicaties maken met snelle ontwikkelingen.

yii-logo

Yii is het PHP framework dat zich specifiek richt op de ontwikkeling van webapplicaties en APIs. Het laadt slechts die code dat het ook daadwerkelijk nodig heeft. Dit maakt het een framework dat goed presteert, mede dankzij de mogelijkheid die het biedt om gegevens te cachen.

cake

CakePHP is het framework dat ontworpen is om gebruikt te worden voor webapplicaties. Het is eenvoudig te gebruiken en bestaat sinds 2005. CakePHP maakt het eenvoudiger om te programmeren, dankzij het generen van code en dankzij mogelijkheden tot ‘scaffolding’ (hiermee kan de programmeur specificeren hoe de database gebruikt kan worden).

Zend-Framework

Het PHP framework dat gebouwd is met het oog op snelheid. Dit framework heeft zelfs zijn eigen caching mechanisme. Het staat ook bekend voor zijn goede veiligheidsmaatregelen, zoals de opslag van sterke wachtwoorden. Het gebruikt PHP-FIG standaarden om de ontwikkeling met dit framework sneller en stabieler te maken.

icon_10

Ongeacht welke codetaal je gebruikt, is het altijd belangrijk om een geweldig back-end systeem (dit is een systeem voor werknemers) te creëren. Ongeacht of je goede authenticatie nodig hebt, gebruikersrollen, e-commerce functionaliteit, rapportagetools, data exports en meer… wij hebben de ervaring om dit allemaal voor elkaar te krijgen.

Javascript Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

angular

Eén van de meest bekende Javascript frameworks, onder andere omdat het bedacht en gemaakt is door mensen die voor Google werk(t)en. AngularJS is verkrijgbaar in meerdere versies en heeft een groot aantal gebruikers gekregen.

nodejs_logo

Node JS is een open source Javascript framework welke eigenlijk een framework aan de kant van de server is. Dit betekent dat het Javascript op de server uitgevoerd wordt voordat het naar de browser wordt gezonden. Een aantal zeer grote bedrijven maakt gebruik van NodeJS.

reactjsicon

ReactJS is een Javascript bibliotheek welke ontworpen is om gebruikersinterfaces te creëren. Het wordt vooral onderhouden door Facebook en Instagram, waarvan Instagram volledig in ReactJS is gebouwd. Dit framework heeft als doel om snelheid en schaalbaarheid te verschaffen.

Vue JS

VueJS is een open source Javascript framework welke het meest bekend is geworden vanwege zijn schaalbaarheid, maar ook vanwege de snelheid waarmee je code kunt schrijven. Dit framework wordt ondersteund door Laravel en is makkelijk te leren.

emberjs-logo

EmberJS is een open source Javascript framework welke eenvoudig te gebruiken is vanwege een aantal veelvoorkomende uitdrukkingen en vriendelijke APIs. De meest in het oog springen gebruiker is LinkedIn en het kan ook voor mobiele en desktop applicaties gebruikt worden.

.NET Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Visual_Studio_2013_Logo.svg

ASP.NET MVC is een framework dat specifiek is ontworpen om webapplicaties met Microsoft technologie te kunnen ontwikkelen. Zoals de naam al duidelijk maakt, maakt het gebruik van het Model-View-Controller (MVC) principe. Dit framework maakt het eenvoudig om een start te maken en wordt actief door Microsoft onderhouden.

ASP.NET-Web-API-Logo

APIs kunnen gebruikt worden voor allerlei vormen van communicatie tussen systemen. De ASP .NET Web API werd volledig gebouw om ontwikkelaars de mogelijkheden te geven om hun eigen API diensten te creëren. Deze ASP .NET Web API gebruikt een aantal standaard opties om te gebruiken, maar levert ook een aantal toevoegingen om extensies te maken die alle beschikbare communicatie kan behandelen.

c-sharp-logo2

C# maakt programmeren eenvoudiger door het gebruik van de Extensible Markup Language (XML) en het Simple Object Access Protocol (SOAP). Deze twee geven toegang tot een object of methode in het programma zonder al te veel aanvullende code te hoeven schrijven. C# kan voor bijna elke soort programmeerwerk gebruikt worden en zorgt voor een relatief hoog tempo van de ontwikkeling.