Javascript ontwikkeling om pagina's te veranderen zonder te herladen!
639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-639,page-parent,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Javascript Ontwikkeling

Geeft de mogelijkheid om HTML pagina's zonder herladen te manipuleren, en meer

Javascript Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

angular

Eén van de meest bekende Javascript frameworks, onder andere omdat het bedacht en gemaakt is door mensen die voor Google werk(t)en. AngularJS is verkrijgbaar in meerdere versies en heeft een groot aantal gebruikers gekregen.

nodejs_logo

Node JS is een open source Javascript framework welke eigenlijk een framework aan de kant van de server is. Dit betekent dat het Javascript op de server uitgevoerd wordt voordat het naar de browser wordt gezonden. Een aantal zeer grote bedrijven maakt gebruik van NodeJS.

reactjsicon

ReactJS is een Javascript bibliotheek welke ontworpen is om gebruikersinterfaces te creëren. Het wordt vooral onderhouden door Facebook en Instagram, waarvan Instagram volledig in ReactJS is gebouwd. Dit framework heeft als doel om snelheid en schaalbaarheid te verschaffen.

Vue JS

VueJS is een open source Javascript framework welke het meest bekend is geworden vanwege zijn schaalbaarheid, maar ook vanwege de snelheid waarmee je code kunt schrijven. Dit framework wordt ondersteund door Laravel en is makkelijk te leren.

emberjs-logo

EmberJS is een open source Javascript framework welke eenvoudig te gebruiken is vanwege een aantal veelvoorkomende uitdrukkingen en vriendelijke APIs. De meest in het oog springen gebruiker is LinkedIn en het kan ook voor mobiele en desktop applicaties gebruikt worden.