AngularJS: populair en onderhouden door Google | Codemedialab.nl
737
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-737,page-child,parent-pageid-639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Angular JS Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

AngularJS is een open-source Javascript framework dat eenvoudig in een webpagina te implementeren is: je kunt de standaard library installeren door slechts één bestand in deze pagina te laden. Het is ontworpen en wordt onderhouden door Google. AngularJS maakt gebruik van het Model-View-Controller (MVC) principe om gebruikersinterfaces te implementeren op apparaten.

 

Dit framework heeft uitstekende mogelijkheden om te debuggen en heeft ook een aantal e-commerce toepassingen welke met Google’s firebase gebouwd kunnen worden.

 

AngularJS is momenteel beschikbaar in versies 1, 2 en 4 (versie 3 bestaat niet). Versie 2 werd ontworpen om een behoorlijk aantal verbeteringen ten opzichte van versie 1 door te voeren, terwijl het ook nog eens sneller is en eenvoudiger te implementeren.

Waar versie 4 compatibel is met versie 2, zijn deze beide versies niet compatibel met versie 1.

 

Dus of je nou wilt upgraden van Angular 1 naar Angular 2 of 4, of indien  je gebruik wilt maken van onze ervaring met het uitgebreide AngularJS framework, wij kunnen je hiermee helpen!

Onze Voorbeelden van AngularJS Ontwikkeling

AngularJS Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en  100% Klanttevredenheid