EmberJS ontwikkeling: een veelzijdig framework | Codemedialab.nl
745
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-745,page-child,parent-pageid-639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ember JS Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

EmberJS is een open source Javascript framework  en is gebaseerd op het Modelview-viewModel (MVVM) principe.Twee specifieke voordelen van dit framework zijn ‘convention over configuration’ (gewoonte over configuratie) en ‘don’t repeat yourself’ (herhaal jezelf  niet). Dit eerste betekent dat het gebruik van EmberJS ertoe leidt dat programmeurs minder beslissingen hoeven te nemen, dus het is eenvoudiger om EmberJS correct te gebruiken. Het tweede betekent dat je slechte één authoritatieve representatie van een stukje code in je systeem nodig hebt, zelfs als je deze code in meerdere locaties nodig hebt.

 

Dit Javascript framework kan gebruikt worden voor webapplicaties, maar ook voor desktop en mobiele applicaties. Dit maakt EmberJS een van de meest veelzijdige Javascript frameworks die er zijn.

 

EmberJS is ook goed te gebruiken in grote systemen, dus als je een bestaand groot systeem heeft, dan zal die framework buitengewoon goed te gebruiken zij indien je de Javascript functionaliteit wilt verbeteren. Gelukkig zijn er ook ongeveer 4100 add-ons die alle functionaliteit kunnen verschaffen die je nodig hebt.

 

Wij hebben ervaring met het werken met EmberJS, en wij kunnen ook adviseren of dit framework het beste bij jouw project past. Dus aarzel niet en neemt contact met ons op om over jouw project te overleggen!

Onze Voorbeelden van EmberJS Ontwikkeling

Ember JS Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid