NodeJS: scripting op de server voor snelle prestaties | Codemedialab.nl
739
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-739,page-child,parent-pageid-639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Node JS Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

NodeJS is een open source Javascript framework dat op de server wordt uitgevoerd in plaats van in de browser van de bezoeker. Dit framework is ontworpen om licht en efficiënt te zijn, zodat het efficiënt gebruik maakt van de aanwezige capaciteit van de server. Dit zorgt voor een geweldige schaalbaarheid van jouw web applicaties. NodeJS kan zelfs realtime applicaties draaien, zoals games,

 

Hiernaast gebruikt NodeJS asynchrone programmering dat het laden van andere bestanden niet blokkeert. Hierdoor hoeven volgende codes niet te wachten  totdat de eerdere codes zijn voltooid voordat ze kunnen draaien. Dit levert de mogelijkheid voor geweldige snelheid van applicaties op welke met NodeJS zijn gemaakt. NodeJS applicaties zijn niet beperkt tot Javascript, maar maken ook gebruik van Typescript en CoffeeScript.

 

Je kunt NodeJS onder andere gebruiken voor applicaties die gegevens streamen, voor applicaties die op de JSON API gebaseerd zijn, voor chat en voor single page applications. Dus indien je gebruik wilt maken van de efficiëntie en de prestaties van NodeJS, dan hebben wij de ervaring om je te helpen een geweldige applicatie te maken!

Onze Voorbeelden van NodeJS Ontwikkeling

Node JS Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid