ReactJS: a Javascript bibliotheek van Facebook | Codemedialab.nl
741
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-741,page-child,parent-pageid-639,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

React JS Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

ReactJS ie een Javascript bibliotheek welke hoofdzakelijk wordt gebruikt voor het creëren van gebruikersinterfaces. Dus wanneer je denkt aan het Model-View-Controller (MVC) principe, dan wordt ReactJS dus vooral voor de view gebruikt. ReactJS wordt actief onderhouden door de mensen van Facebook en Instagram, daarbij geholpen door de open source gemeenschap.  Als voorbeeld: Facebook heeft de Flux workflow gecreëerd, welke de mogelijkheid voor het model en de controller introduceert, maar deze workflow is een stuk verbeterd met hulp van de gemeenschap. Momenteel is Redus het meest populaire programma voor het beheren van statussen wat met ReactJS gebruikt kan worden.

 

ReactJS wordt echter nog steeds vooral voor de View laag gebruikt, en daarom wordt het ook vaak in combinatie met AngularJS gebruikt. Aanvullende bibliotheken zijn in 2015 aan ReactJS toegevoegd, waardoor het momenteel ook bruikbaar is in native applicaties voor Android, iOS en Windows.

 

Enkele van de voordelen van deze Javascript bibliotheek is dat het eenvoudig te programmeren is en dat het aan de kant van de server uitgevoerd kan worden, waardoor de applicatie sneller wordt.

 

Het leren omgaan met ReactJS om het goed te kunnen gebruiken heeft echter wel zijn uitdagingen, vooral aan het begin. En er is geen eenvoudige manier om enkele complexe componenten voor de gebruikersinterface ermee te gebruiken, zoals lightboxes en datepickers.

Gelukkig hebben wij ervaring met ReactJS en weten wij het gebruiken, ook in combinatie met andere Javascript frameworks. Neem nu contact met ons op en wij kunnen je adviseren wat het beste is voor jouw situatie!

Onze Voorbeelden van ReactJS Ontwikkeling

React JS Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid