.NET technologie gebouwd en onderhouden door Microsoft | Codemedialab.nl
641
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-641,page-parent,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

.NET Ontwikkeling

Web Ontwikkeling gebaseerd op technologie van Microsoft. Snel en actief onderhouden.

.NET Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Visual_Studio_2013_Logo.svg

ASP.NET MVC is een framework dat specifiek is ontworpen om webapplicaties met Microsoft technologie te kunnen ontwikkelen. Zoals de naam al duidelijk maakt, maakt het gebruik van het Model-View-Controller (MVC) principe. Dit framework maakt het eenvoudig om een start te maken en wordt actief door Microsoft onderhouden.

ASP.NET-Web-API-Logo

APIs kunnen gebruikt worden voor allerlei vormen van communicatie tussen systemen. De ASP .NET Web API werd volledig gebouw om ontwikkelaars de mogelijkheden te geven om hun eigen API diensten te creëren. Deze ASP .NET Web API gebruikt een aantal standaard opties om te gebruiken, maar levert ook een aantal toevoegingen om extensies te maken die alle beschikbare communicatie kan behandelen.

c-sharp-logo2

C# maakt programmeren eenvoudiger door het gebruik van de Extensible Markup Language (XML) en het Simple Object Access Protocol (SOAP). Deze twee geven toegang tot een object of methode in het programma zonder al te veel aanvullende code te hoeven schrijven. C# kan voor bijna elke soort programmeerwerk gebruikt worden en zorgt voor een relatief hoog tempo van de ontwikkeling.