ASP.NET MVC voor websites en back-end systemen | Codemedialab.nl
730
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-730,page-child,parent-pageid-641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ASP.NET MVC Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

ASP.NET MVC is een framework dat specifiek is ontworpen voor de ontwikkeling van webapplicaties. Zoals de naam al veronderstelt, maakt het gebruik van het Model-View-Controller (MVC) principe. Dit patroon beschrijft dat webapplicaties eigenlijk in drie lagen gebouwd worden:

 

  • Model (business laag)
  • View (weergave laag)
  • Controller (invoercontrole)

 

Eén van de voordelen van dit framework is dat het zo eenvoudig is om van start te gaan. Dit betekent dat de tijd om vooral kleinere webapplicaties te ontwikkelen korter kan zijn dan verwacht. Het maakt ook gebruik van de juiste veiligheid en authenticatie, aangezien je meerdere vormen van authenticatie in kan stellen. Voorbeelden hiervan zijn individuele accounts (dit kan gedaan worden met bestaande social media accounts), organizationele accounts (Azure Active Directory, Office 365 of aanwezige Active Directory inloggegevens) en Windows authenticatie (vna de Windows Authentication IIS module).

 

En indien je een bestaand HTML project of een Windows applicatie hebt en je deze in een correcte MVC structuur wilt omzetten, dan kunnen we je daar ook bij helpen aangezien het ASP .NET MVC framework mogelijkheden biedt om dit om te kunnen zetten. Het werkt ook buitengewoon goed samen met ReactJS. En dankzij de Agile ontwikkeling, blijft dit framework gebruik maken van de nieuwste standaarden.

 

Dit framework wordt actief onderhouden, met gemiddeld enkele updates die per jaar worden uitgebracht. Dit onderhoud maakt dat die framework een goede keuze is, aangezien het niet waarschijnlijk is dat het in de toekomst verdwijnt.

Wij hebben al vele websites en back-end systemen gebouwd met gebruik van het ASP .NET MVC framework, dus als je hulp nodig hebt met het bouwen hiervan, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van ASP.NET MVC Ontwikkeling

ASP.NET MVC Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid