ASP.NET API voor automatische online communicatie | Codemedialab.nl
732
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-732,page-child,parent-pageid-641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

ASP.NET Web API Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

APIs zijn zogeheten application programming interfaces, welke ontworpen zijn om automatisch tussen allerlei soorten software te kunnen communiceren. APIs kunnen voor allerlei soorten communicatie gebruikt worden, bijvoorbeeld voor e-commerce sites om betalingen en retourbetalingen met de betaalserviceprovider te kunnen communiceren. Verder kunnen  deze sites ook orders en voorraadaantallen met hun distributiecentrum uitwisselen. Websites kunnen kaarten van Google Maps gebruiken, ze kunnen  aantallen likes op Facebook weergeven, ze kunnen mensen op hun nieuwsbrief inschrijven en natuurlijk zijn er nog veel meer voorbeelden.

 

De ASP .NET Web API werd compleet gebouwd om ontwikkelaars de tools te geven om hun eigen API diensten te maken. Deze ASP .NET Web API geeft een aantal standaard opties om te gebruiken, maar levert ook een aantal extra’s om extensies te kunnen maken zodat alle soorten communicatie uitgevoerd kunnen worden. Deze API is de standaard API om te gebruiken bij de ontwikkeling van .NET applicaties.

 

Deze API is ook heel goed in de behandeling van fouten, met zowel de mogelijkheid om logs met fouten bij te houden maar ook om foutmeldingen te versturen. Dit kan zowel individueel als in het algemeen gedaan worden en het geeft ook de mogelijkheid om op een wimpele en consistente manier om de uitzondering vast te leggen en te behandelen.

Het maakt ook gebruik van de juiste veiligheid en authenticatie, aangezien je meerdere vormen van authenticatie in kan stellen. Voorbeelden hiervan zijn individuele accounts (dit kan gedaan worden met bestaande social media accounts), organizationele accounts (Azure Active Directory, Office 365 of aanwezige Active Directory inloggegevens) en Windows authenticatie (vna de Windows Authentication IIS module).

 

Al deze mogelijkheden maken de ASP .NET Web API een goede optie voor mensen die software applicaties hebben die met elkaar dienen te communiceren. Wij hebben de ervaring om deze API te gebruiken. Dus als jij een project hebt en je wilt de vereisten hiervan overleggen, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van ASP.NET Web API Ontwikkeling

ASP.NET WEB API Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid