Gebouwd met C#: de codetaal van Microsoft | Codemedialab.nl
735
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-735,page-child,parent-pageid-641,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

C# Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

C# (uitgesproken als C sharp) is een programmeertaal welke door Microsoft is ontwikkeld en voor het eerst verscheen in 2000. De meest recente stabiele uitgave is C# 7.0, welke in Maart 2017 is uitgebracht.

 

C# maakt het programmeren eenvoudiger door het gebruik van de Extensible Markup Language (XML) en het Simple Object Access Protocol (SOAP). Deze twee bieden de mogelijkheid bij het programmeren om een object of methode te gebruiken zonder al te veel aanvullende code te hoeven schrijven. Vaak hoeven codes welke vaker gebruikt dienen te worden maar één keer geschreven te worden. Hierdoor biedt C# de mogelijkheid tot ontwikkelingen met een hoop tempo.

 

En als je je afvraagt waar C# voor gebruikt kan worden: het korte antwoord is dat het bijna overal voor gebruikt kan worden. Het is duidelijk dat het de standaard programmeertaal is voor het maken van Windows desktop en mobiele applicaties, aangezien Microsoft deze taal geschreven heeft.

En wanneer het om mobiele apps gaat, wordt C# ook steeds populairder. Voor een deel is dit te danken aan het feit dat Xamarin deze codetaal is gaan gebruiken. Op deze manier kunnen hybride apps (welke ook in Android en iOS gebruikt kunnen worden) gemaakt worden met behulp van C#.

En er is nog meer, aangezien C# de programmeertaal is welke wordt gebruikt in het Unity 3D framework. Dit framework wordt gebruikt om games te maken.

 

Soms is er een discussie wanneer je beter C# kunt gebruiken en wanneer je beter PHP kunt gebruiken. Het antwoorde hangt af van het type project dat je wilt maken. PHP wordt vrijwel alleen gebruikt als codetaal voor web ontwikkelingen, terwijl C# meer kan. Aan de andere kant is PHP sneller in de basis en makkelijker op te zetten voor kleinere projecten. Het wordt echter wel gezegd dat C# de betere codetaal is om te gebruiken om projecten met een grote omvang.

 

Dus als je een project hebt en nieuwsgierig bent welke codetaal je het best kunt gebruiken, neem dan nu contact met ons op. We kunnen dan de vereisten bespreken en adviseren wat het best bij jouw project past.

Onze Voorbeelden van C# Ontwikkeling

C# Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid