PHP: de meest populaire online programmeertaal | Codemedialab.nl
780
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-780,page-parent,page-child,parent-pageid-285,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

PHP Ontwikkeling

Eenvoudig te gebruiken ontwikkeling gebaseerd op objecten heeft van PHP de meest populaire programmeertaal op de server in de wereld gemaakt.

PHP Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

wordpress-logo

Het open source CMS waar 28% van het internet op is gebouwd. WordPress startte oorspronkelijk als een platform voor bloggers maar is nu velzijdiger geworden, bijvoorbeeld dankzij e-commerce plugins. Er is ook een betaalde versie van WordPress. Wij kunnen WordPress installeren en onderhouden voor jou, inclusief de thema’s en plugins.

magneto-icon-2

Magento is uitgebracht in 2008 en is sindsdien het meest populaire e-commerce platform in de wereld geworden. Het is open source en wordt gebruikt door ongeveer 30% van alle e-commerce websites wereldwijd. Er is ook een bepaalde versie van Magento. Laat ons jouw website beheren, inclusief de layout en alle extensies. Wij leveren ook diensten om de zeer belangrijke conversieratio te optimaliseren.

druplicon-small

Net als WordPress en Magento is Drupal ook een open source CMS. Van Drupal wordt wel gezegd dat het een ingewikkelder systeem is, maar gelukkig hebben wij de ervaring om je ermee te kunnen helpen, bijvoorbeeld met de taxonomieën, gebruikersrollen en bevoegdheden en met de filters.

laravel-1

Laravel wint snel aan populariteit als een open source PHP framework. Dit is mede dankzij de geweldige architectuur die op het Model-View-Controller (MVC) principe is gebaseerd, waarmee je zowel websites als apps kunt bouwen. Een aantal van de snelste website is in Laravel gebouwd.

prog_symfony

Symfony is een open source  PHP framework dat als doel heeft om het bouwen van op maat gemaakte websites sneller en makkelijker te maken. Het geeft de mogelijkheid voor zeer snelle websites en geeft ontwikkelaars de volledige controle. Symfony heeft tools om te testen, debuggen en te documenteren.

codi

CodeIngiter is een PHP framework met een zeer lichte ‘voetafdruk’, dus je hoeft maar weinig te downloaden om het te kunnen gebruiken. Het heeft een aantal makkelijk te gebruiken oplossingen en biedt de mogelijkheid om zeer snelle websites te maken. Wij kunnen zowel websites als webapplicaties maken met snelle ontwikkelingen.

yii-logo

Yii is het PHP framework dat zich specifiek richt op de ontwikkeling van webapplicaties en APIs. Het laadt slechts die code dat het ook daadwerkelijk nodig heeft. Dit maakt het een framework dat goed presteert, mede dankzij de mogelijkheid die het biedt om gegevens te cachen.

cake

CakePHP is het framework dat ontworpen is om gebruikt te worden voor webapplicaties. Het is eenvoudig te gebruiken en bestaat sinds 2005. CakePHP maakt het eenvoudiger om te programmeren, dankzij het generen van code en dankzij mogelijkheden tot ‘scaffolding’ (hiermee kan de programmeur specificeren hoe de database gebruikt kan worden).

Zend-Framework

Het PHP framework dat gebouwd is met het oog op snelheid. Dit framework heeft zelfs zijn eigen caching mechanisme. Het staat ook bekend voor zijn goede veiligheidsmaatregelen, zoals de opslag van sterke wachtwoorden. Het gebruikt PHP-FIG standaarden om de ontwikkeling met dit framework sneller en stabieler te maken.

icon_10

Ongeacht welke codetaal je gebruikt, is het altijd belangrijk om een geweldig back-end systeem (dit is een systeem voor werknemers) te creëren. Ongeacht of je goede authenticatie nodig hebt, gebruikersrollen, e-commerce functionaliteit, rapportagetools, data exports en meer… wij hebben de ervaring om dit allemaal voor elkaar te krijgen.