Eenvoudige ontwikkeling can back-end systemen door Codemedialab.nl
723
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-723,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Backend Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Een back-end systeem gaat over het systeem zoals werknemers en administrators deze gebruiken. Bijvoorbeeld bij ondernemingen gaat de front-end over de website zoals deze bezocht kan worden door klanten, terwijl de back-end dan gaat over de omgeving waar de werknemers kunnen inloggen.

 

Het is duidelijk dat back-end systemen in allerlei vormen en maten bestaan, en er kunnen veel soorten vereisten en uitdagingen bestaan. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 

  • API communicatie met betaaldienstproviders;
  • Voorraadbeheer tussen distributiecentra of tussen een e-commerce website en een distributiecentrum;
  • Planningen of afspraken voor werknemers beheren;
  • Het beheren van bestellingen en leads;
  • Het creëren van pagina’s voor een website;
  • Het creëren van nieuwe producten voor een e-commerce website;
  • Rapportage via allerlei soorten kaarten, tabellen en grafieken.

 

En natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijke toepassingen. Een goed back-end systeem wordt gebouwd met daarbij niet alleen het oog op de functies, maar ook om ervoor te zorgen dat alle functies in het systeem goed samenwerken zodat het systeem stabiel is. Er zijn ook meerdere methoden om ervoor te zorgen dat het systeem snel laadt, zoals object cachine en optimalisatie van de database.

 

Het wordt gewoonlijk een te raden om een standaard content management systeem zoals WordPress, Drupal of Magentote gebruiken voor kleinere projecten. En voor grotere projecten die meer functies en betere prestaties nodig hebben is het vaak beter om een PHP framework te gebruiken.

 

Wij hebben al vele back-end systemen gebouwd met gebruik van zowel standaard als op maat gemaakte content management systemen, dus als je hulp nodig hebt bij het bouwen van jouw systeem, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van Back-end Ontwikkeling

Backend Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid