Eenvoudige ontwikkeling in CakePHP dankzij Codemedialab.nl
718
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-718,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CakePHP Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

CakePHP is een open source PHP framework welke ontworpen is om gebruik te maken van het Model-View-Controller (MVC) principe. CakePHP houdt zich aan het Convention over Configuration (gewoonte over configuratie) principe. Dit principe heeft als doel om sommige codes voor de gehele webapplicatie in een centrale plaats toe te passen, zodat je deze zelfde code niet in meerdere plaatsen hoeft te gebruiken. Dit bespaart tijd in de ontwikkeling.

 

Enkele van de voordelen van CakePHP zijn:

 

  • Geen configuratie nodig om ermee te starten;
  • Het kan eenvoudig uitgebreid worden dankzij één van de vele plugins;
  • CRUD Scaffolding, wat je simpelweg in staat stelt een voorlopig beeld te krijgen van de applicatie die gebouwd wordt;
  • Ajax ondersteuning, met behulp van een Ajax helper class, welke onderdeel uitgemaakt van de kern van het framework;

 

En het is duidelijk dat er nog veel meer functies en mogelijkheden zijn. En met het snel veranderende landschap van de ontwikkeling van computertechnologie is het goed om te weten dat CakePHP actief ontwikkeld wordt. Dit betekent dat het goed onderhouden wordt en niet snel zal verdwijnen.

 

Wij hebben al een aantal websites en back-end systemen gebouwd met behulp van CakePHP, dus indien je hulp nodig hebt bij het bouwen van jouw applicatie, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van CakePHP ontwikkeling

CakePHP Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid