Eenvoudige ontwikkeling in CodeIgniter met behulp van Codemedialab.nl
714
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-714,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

CodeIgniter Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken..

CodeIgniter is een open source PHP framework dat het meest bekend staan om de mogelijkheid om er snel websites en systemen mee te kunnen bouwen. Het kan programmeurs helpen dergelijke web applicaties te bouwen met en zonder de hulp van plugins van derden.

 

CodeIgniter kan gebruik maken van het Model-View-Controller (MVC) principe, hoewel alleen de controllers verplicht zijn, terwijl de models en de views optioneel zijn. Naast de mogelijkheid tot snelle ontwikkeling, staat CodeIgniter ook bekend om zijn snelle prestaties vanwege zijn kleine ‘footprint’.

 

Dit framework biedt functies zoals een bibliotheek voor de manipulatie van afbeeldingen, een FTP klasse, klassen voor het uploaden van bestanden, lokalisatie en paginering. Andere zaken zoals versluiteling van gegevens, het cachen van volledige pagina’s en het loggen van foutmeldingen zijn ook mogelijk met het CodeIgniter framework.

 

Wanneer de basis installatie van CodeIgniter niet alles verschaft wat je nodig hebt, dan zijn er nog packages welke je kunt installeren, zoals chat applicaties, e-commerce functionaliteit en beheersoftware voor distributiecentra.

 

Wij hebben al een behoorlijk aantal websites en back-end systemen gebouwd met behulp van CodeIgniter. Dus indien jij een project hebt dat je wilt bespreken of laten ontwikkeling, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van CodeIgniter Ontwikkeling

CodeIgniter PHP Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid