Ontwikkeling in Drupal uitgevoerd door Codemedialab.nl!
728
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-728,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Drupal Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Drupal is een open source content management systeem. Er wordt wel gezegd dat Drupal over het algemeen een ingewikkeld systeem is. Dit is echter ook waar Drupal zijn kracht vandaan haalt, aangezien Drupal niet alleen voor kleine websites gebruikt wordt maar ook voor grote zakelijke websites en websites van de overheid.

En dankzij de Drupal Commerce module, is dit CMS ook compatibel met e-commerce websites. Vanwege het grote aantal modules, waarvan een deel echter verouderd is, kan het soms echter wat moeilijk zijn te behere, Gelukkig hebben wij echter de ervaring om jou erbij te helpen. Bijvoorbeeld met de taxonomieën, gebruikersrollen en bevoegdheden en met de filters. Wij leveren onder andere de volgende diensten:

 

  • Het configureren van jouw website en de installatie van Drupal;
  • De installatie van modules en ervoor zorgen dat ze zonder problemen samenwerken;
  • Gebruik van de uitgebreide API om te communiceren met diensten van andere partijen;
  • Het veranderen van de layout van jouw website om deze er professioneler eruit te laten zien;
  • Het schrijven van inhoud voor en het toepassen van zoekmachineoptimalisatie voor jouw website;
  • Verbetering van de laadsnelheid en veiligheid van jouw web applicatie;
  • De website compleet functioneel maken als een e-commerce website (denk hierbij aan API integratie, voorraadbeheer, versturen van e-mails, aanmeldingen voor de nieuwsbrief en meer).

 

En natuurlijk zijn er nog aanvullende diensten die we aanbieden na het opzetten van de website. Indien je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met de implementatie van Google Analytics of met jouw marketing inspanningen, dan kunnen wij daar ook zeker bij helpen!

Onze Voorbeelden van Drupal Ontwikkeling

Drupal PHP Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid