Eenvoudige Laravel PHP ontwikkeling met de hulp van Codemedialab.nl!
707
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-707,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Laravel Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Laravel is een open source PHP framework dat specifiek ontworpen is om web-applicaties te maken volgens het Model-View-Controller (MVC) principe. Laravel is een platform dat een groot aantal functies heeft. Sommige hiervan zijn in het framework ingebouwd en sommige kunnen apart gedownload en geïntegreerd worden. Dit maakt Laravel een zeer modulair framework, en het zorgt er ook voor dat je niet een hoop onnodige code op je website hebt draaien. Het is daarnaast ook nog eens het meest populaire PHP framework van dit moment.

 

Een van de redenen waarom het zo populair is, is omdat je toepassingen kunt maken zonder al te veel coes te hoeven herhalen, waardoor websites die met Laravel zijn gebouwd zeer snel geladen kunnen worden.

 

Enkele van de meest populaire functies zijn:

 

  • De template engine: ingebouwde lichtgewicht templates die het eenvoudig maken om layouts te creëren;
  • Debugbar: zoals de naam het aangeeft: dit debugt de code en geeft aanbevelingen voor optimalisaties;
  • Excel, voor integratie met Microsoft Excel;
  • Agent, voor het detecteren van de user agent van het apparaat dat gebruikt wordt om jouw website te bezoeken.

 

Laravel wordt actief ontwikkeld, hetgeen ervoor zorgt dat je altijd goed bij de tijd bent indien je gebruik maakt van dit framework. Veiligheid wordt altijd erg serieus genomen, aangezien Laravel zijn eigen ingebouwde veiligheidsmaatregelen heeft.

 

Deze functies (en meer) zorgen ervoor dat Laravel bij velen het favoriete PHP framework is, aangezien het goede prestaites levert en ervoor zorgt  dat je een applicatie kunt maken dat volledig aan jouw eisen voldoet.

 

Wij hebben al veel websites en back-end systemen met behulp van Laravel ontworpen, dus indien je hulp nodig hebt met het bouwen van jouw website of systeem, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van Laravel Ontwikkeling

Laravel PHP Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid