Eenvoudige Magento ontwikkeling met behulp van Codemedialab.nl
725
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-725,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Magento Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Magento is uitgebracht in 2008 en is in de tussentijd heest populairste e-commerce platform in de wereld geworden. Het is een open source platfprm en wordt gebruikt door ongeveer 30% van alle e-commerce websites wereldwijd.

 

Gelukkig hebben wij al sinds een aantal jaren aan allerlei Magento websites gewerkt en wij hebben de kennis, de ervaring en de inspiratie om jouw websites en jouw onderneming succesvol te maken.

 

Wij zijn ons bewust van de specifieke uitdagingen die e-commerce websites tegenkomen en hoe je deze uitdagingen tegemoet kunt treden. En ook als de functies die jij wilt niet in Magento verkrijgbaar zijn, dan kunnen we deze functies voor je bouwen. Wij leveren onder andere de volgende diensten:

 

  • Het configureren van je website en het installeren van Magento;
  • De installatie van extensies en ervoor zorgen dat deze zonder problemen samen kunnen werken;
  • Optimalisatie van conversiepercentages (conversion rate optimization);
  • Het aanpassen van de layout van jouw website om deze er professioneler uit te laten zien;
  • Het schrijven van inhoud voor en het optimaliseren van jouw website voor de zoekmachiune;
  • Het verbeteren van de laadsnelheid en veiligheid van jouw website;
  • De website compleet functioneel maken als een e-commerce website (denk bijvoorbeeld aan API integraties, voorraaadbeheer, versturenvan e-mails, nieuwsbrief aanmeldingen en meer).

 

En natuurlijk zijn er ook nog aanvullende diensten die we kunnen leveren na het operationeel maken van de website. Indien je bijvoorbeeld hulp nodig hebt met de implementatie van Google Analytics, of met jouw marketing inspanningen, dan kunnen wij jou ook zeker helpen!

Onze Voorbeelden van Magento Ontwikkeling

Magento Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid