Eenvoudige Symfony PHP ontwikkeling met behulp van Codemedialab.nl
712
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-712,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Symfony Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Symfony is een open source PHP framework wat specifiek gemaakt is om het maken en onderhouden van applicaties eenvoudiger te maken. Dit maakt Symfony het framework naar keuze voor mensen die een op maat gemaakte website willen bouwen, maar die wel goed op het budget moeten letten.

 

Symfony gebruikt enkele elementen als basis, en deze basis zorgt ervoor dat je niet veel werk hoeft te herhalen om de webapplicatie te bouwen. Dus het maakt niet uit of je een simpele of een uitgebreide website wilt bouwen, of een op maat gemaakt systeem, wij kunnen het voor je bouwen met behulp van Symfony.

 

Dankzij de vrijheid die Symfony levert, is het eenboudig om projecten met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld: indien je een website hebben en je later een content management systeem of een intranet ermee wilt verbinden, dan is toch eenvoudig mogelijk met behulp van Symfony. Alles wat je op dat moment hoeft te doen is het toevoegen van elementen in een bestaand systeem.

 

Met Symfony kun je een groot aantal extensies, genaamd Components, in het systeem opnemen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Web Debug Toolbar, een Cache Component die weinig ruimte in beslag neemt, een BrowserKit Component om het gedrag van web browsers te simuleren en een veiligheidscomponent om te helpen bij onderwerpen als authenticatie, inloggen en zelfs voor hulp bij het implementeren van je eigen authenticatiestrategie.

 

Dus indien je een systeem wilt bouwen met behulp van een flexibel framework en je wilt dat het snel gebouwd wordt, dan is dat waarschijnlijk het framework voor jou. Indien je graag wilt starten met de ontwikkeling, neem dan contact met ons op om jouw vereisten te bespreken.

Onze Voorbeelden van Symfony Ontwikkeling

Symfony Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid