Eenvoudige Wordpress PHP ontwikkeling met behulp van Codemedialab.nl
398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-398,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Wordpress Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

WordPress is een open source content beheer systeem waarmee 28% van het internet is gebouwd. Het is oorspronkelijk gebouwd als blogging platform, maar het is inmiddels veel veelzijdiger geworden.

 

Dankzij plugins zoals Woocommerce, Shopp, WPeCommerce en Shopify kan WordPress nu ook voor e-commerce websites gebruikt worden. Er zijn echter altijd enkele stappen nodig en enkele uitdagingen om te overwinnen om een website daadwerkelijk succesvol te maken.

 

Gelukkig hebben we al een aantal jaren aan WordPress websites gewerkt en wij hebben de kennis, de ervaring en de inspiratie om jou te helpen jouw websites en jouw onderneming succesvol te maken. Hier zijn een aantal van de diensten die wij aanbieden:

 

  • Het configureren van jouw website en het installeren van WordPress;
  • Installatie van plug-ins en ervoor zorgen dat deze zonder problemen kunnen samenwerken;
  • Het veranderen van de layout van jouw website zodat deze er professioneler uit komt te zien, en ook om jouw conversiepercentage te verhogen;
  • Het schrijven van inhoud en zoekmachineoptimalisatie voor jouw website;
  • Het verbeteren van de laadsnelheid en de veiligheid van jouw website;
  • De website compleet functioneel maken als een e-commerce website (denk bijvoorbeeld aan API integraties, voorraadbeheer, email verzending, nieuwsbrief aanmeldingen en meer).

 

En natuurlijk zijn er meerdere aanvullende diensten die we na het opzetten van de website kunnen aanbieden. Indien je hulp nodig hebt bij de implementatie van Google Analytics of met jouw marketing inspanningen, dan kunnen wij daar ook zeker bij helpen!

Onze Voorbeelden van WordPress Ontwikkeling

WordPress Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100%  Klanttevredenheid