Eenvoudige Yii2 ontwikkeling met behulp van Codemedialab.nl
716
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-716,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Yii 2 Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Yii2 is een open-source PHP framework dat het meest bekend staan om de korte tijden die voor ontwikkeling nodig zijn en verder om de eenvoud van integratie en gebruik. Yii2 kent ook een aantal applicaties voor veiligheid, hetgeen ervoor zorgen dat de veiligheid van jouw web applicatie goed geregeld kan worden wanneer je van dit framework gebruik maakt.

 

En aangezien laadsnelheid steeds belangrijker wordt, heeft Yii2 een aantal mogelijkheden om laadsnelheid te verbeteren. Naast het cachen van database en het bestandssysteem, kan het ook verbonden worden met caching engines zoals ZendCache, Redis en Memcached. Naast goede prestaties kan het ook ontworpen worden om efficiënt met Ajax te werken.

 

Natuurlijk is het grondig testen om erg belangrijk bij het bouwen van een webapplicatie. Gelukkig is Yii2 geïntegreerd met Codeception, hetgeen een PHP test tool is waarmee je eenheids- functionele en acceptatietests kunt uitvoeren. En daarnaast kan deze tool erg efficiënt met foutmeldingen omgaan.

 

Wij hebben al een aantal websites en back-end systemen gemaakt met behulp van Yii2, dus indien je hulp nodig hebt bij jouw project, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van Yii2 Ontwikkeling

Yii2 Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid