Eenvoudige Zend PHP ontwikkeling met behulp van Codemedialab.nl
720
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-720,page-child,parent-pageid-780,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zend Ontwikkelings Diensten

Wij zijn een bedrijf met een goede reputatie in de ontwikkeling van computer technologie. Wij hebben de technische expertise en de ervaring om op maat gemaakte, veilige en schaalbare oplossingen te maken.

Zend is een open source PHP framework welke bestaat uit losse objecten en gebruikt wordt voor het bouwen van web applicaties. Dit stelt programmeurs in staat hun eigen variaties van componenten te introduceren zonder dat ze de kern van het framework zelf aan hoeven te passen. Een van de beste ingebouwde mogelijkheden van Zend zelf is de extensieve validatie.

 

Zend is ook gebouwd met het oog op laadsnelheid, aangezien het zijn eigen beroemde caching engine heeft. De nieuwere veresies van dit framework zijn ook ontworpen om nog een stuk sneller te zijn dan de oudere versies. En daarbovenop heb je met Zend ook de mogelijkheid om slechts te gebruiken wat je nodig hebt en de rest van de code achterwege te laten.

 

Daarnaast heeft Zend ook een aantal extra componenten die je kunt installeren, dus het biedt een grote verscheidenheid aan functies. Zaken als het creëren van formulieren en RSS feeds, cryptografie, filters, vertalingen, creatie van e-mails, omzettingen van XML naar JSON en meer.

Al deze extra mogelijkheden maken Zend een goed framework voor oplossingen voor grote ondernemingen. Wij hebben al een aantal websites en back-end systemen gemaakt met behulp van Zend. Dus indien je hulp nodig hebt bij het bouwen van jouw systeem, neem dan nu contact met ons op!

Onze Voorbeelden van Zend Ontwikkeling

Zend Projecten met Kwaliteitsgarantie, 0% Hoofdpijn en 100% Klanttevredenheid