Het verhaal van Codemedialab vind je op Codemedialab.nl
511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-511,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode_popup_menu_push_text_right,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

INVESTEREN IN MENSEN OM PERFECTIE TE BEREIKEN

Het verhaal van Codemedialab

Codemedialab heeft zeven jaar ervaring met de IT industrie. In eerdere jaren hielden we ons vooral bezig met web- en mobiele ontwikkeling, wat zich vooral op de ontwikkeling van websites en back-end systemen richtte en zoekmachineoptimalisatie. Dit leidde gauw echter al tot specifieke aandacht voor mobiele apparaten met de ontwikkeling van mobiele apps.

 

We zijn erg geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe technologieën. Momenteel houden we ons bijvoorbeeld ook serieus bezig met Virtual Reality (zoals computerspellen), Augmented Reality, Big Data en Machine Learning. We hebben al honderden projecten voltooid, waaronder mobiele apps, spellen voor mobiele apparaten, pc spellen, websites met verschillende technologieën enzovoorts. We vinden het ook erg belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Aan de ene kant zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, zoals machine learning en de blockchain technologie. Aan de andere kant letten we bijvoorbeeld ook op nieuwe versies van PHP en Javascript frameworks. Daarnaast zijn we ook goed op de hoogte van veranderen in webtechnologie, zoals de Google’s Accelerated Mobile Pages (AMP). Op deze manier streven we er altijd naar om jou de beste oplossing te bieden die voldoet aan jouw verwachtingen.

 

Als Codemedialab willen we je meer geven dan alleen maar beloftes omtrent kwaliteit en tijdige aflevering van projecten. Wij weten ook dat het voor cliënten moeilijk is om een ontwikkelaar in te huren en deze ontwikkelaar vervolgens toegang tot jouw systeem te geven. Wij begrijpen dit vooral, aangezien enkele van onze leden ook jaren ervaring als cliënt hebben gehad. Dit is de reden dat we graag in contact met jou komen. Op die manier kunnen we elkaar leren kennen, omdat we begrijpen dat vertrouwen verdiend moet worden. We staan open voor dagelijke communicatie, aangezien goede en tijdige communicatie van essentieel belang is bij projecten omtrent computerontwikkeling.

 

En om cliënten uit allerlei landen te begrijpen, is Codemedialab een samenwerkingsverband tussen Europese en Indische eigenaren. Op deze manier kunnen we je een goedkope oplossing bieden terwijl we toch gebruik maken van een modern management en een moderne administratie. En als je meer over ons te weten wilt komen, neem dan contact met ons op!